Konto
Możesz utworzyć darmowe konto, korzystając ze swojego adresu e-mail lub za pomocą swojego konta w Google lub na Facebooku. Utworzenie konta w aplikacji jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu oraz polityki prywatności serwisu „Język w 15 Minut”.
Aby zarejestrować się przez adres e-mail
- Wejdź na stronę główną „Język w 15 Minut” i wybierz „Zarejestruj się”.
- Wprowadź swoją nazwę użytkownika.
- Wprowadź swój adres e-mail.
- Wprowadź hasło bezpieczeństwa.
- Sprawdź skrzynkę odbiorczą poczty elektronicznej i potwierdź swoje konto.
**Aby zarejestrować się przez Google (możliwe, jeśli już masz konto Google)
**
- Wejdź na stronę główną „Język w 15 Minut” i wybierz „Zarejestruj się”.
- Wybierz „Kontynuuj przez Google”.
- Jeśli nie jesteś zalogowany w Google, wprowadź swoją nazwę użytkownika Google i hasło.
- „Język w 15 Minut” automatycznie stworzy Twoją nazwę użytkownika. Możesz ją zmienić po zakończeniu rejestracji!
- Kliknij przycisk: „Zarejestruj się”.
- Sprawdź skrzynkę odbiorczą poczty elektronicznej i potwierdź swoje konto.
Możesz w dowolnym momencie odłączyć swoje konto Google.
**Aby zarejestrować się przez Facebooka (możliwe, jeśli już masz konto Facebook)
**
- Wejdź na stronę główną „Język w 15 Minut” i wybierz „Zarejestruj się”.
- Wybierz „Kontynuuj przez Facebook”.
- Jeśli nie jesteś zalogowany na Facebooku, wprowadź swoją nazwę użytkownika Facebooka i hasło.
- Wybierz „Kontynuuj jako”, aby udzielić aplikacji „Język w 15 Minut” pozwolenia na korzystanie z Twojego konta na Facebooku (jest to standardowa procedura przy tworzeniu konta za pomocą Facebooka). „Język w 15 Minut” automatycznie stworzy Twoją nazwę użytkownika. Możesz ją zmienić po zakończeniu rejestracji!
- Kliknij przycisk: „Zarejestruj się”.
- Sprawdź skrzynkę odbiorczą poczty elektronicznej i potwierdź swoje konto.
Możesz w dowolnym momencie odłączyć swoje konto Facebook.
Swoje hasło możesz zmienić w [ustawieniach](/settings).
- Aby zmienić swoje hasło zaloguj się na swoje konto.
- Wybierz „Ustawienia”.
- Przewiń do „Zmień swoje hasło”.
- Wpisz swoje aktualne hasło.
- Wpisz i zatwierdź swoje nowe hasło.
- Wybierz i zatwierdź w celu zapisania swojego nowego hasła.
Jeśli zapomniałeś hasła, zresetuj swoje hasło na stronie logowania do aplikacji.
Żeby zresetować hasło:
1. Otwórz stronę logowania i kliknij „Zapomniałem hasła”. 2. Podaj adres e-mail przypisany do konta i wybierz „Wyślij kod”. 3. Otwórz wiadomość e-mail z 6-cyfrowym kodem. 4. Na stronie ustawiania nowego hasła wpisz adres e-mail, kod oraz nowe hasło. 5. Po zapisaniu hasła zaloguj się ponownie.
Jeśli konto zostało utworzone wyłącznie przez Google lub Facebook, zaloguj się przez tego dostawcę.
Żeby zrezygnować z abonamentu:
- Kliknij ikonkę profilu, która znajduje się w menu głównym an górze strony.
- Wybierz „Ustawienia”.
- Zjedź na sam dół ekranu, który się pojawi. Znjdziesz tam 3 dostępne abonamenty. Jeśli posiadasz wykupiony abonament, na przycisku Twojego abonamentu będzie napis „Zrezygnuj z subskrypcji” - kliknij go i postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie. Twoja subskrypcja będzie aktywna do końca opłaconego okresu abonamentowego. Pamiętaj aby zrezygnować z subskrypcji PRZED rozpoczęciem kolejnego okresu abonamentowego.
- Nie musisz usuwać swojego konta. Jeśli zechcesz wrócić za jakiś czas do aplikacji, możesz wykorzystać to samo konto, dzieki czemu nie utracisz wszystkich swoich postępów.